Siirry pääsisältöön

Manu


FI JVA Perlean Chief Arapaho
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, uros
7.8.2006


Manu. Tuo aina niin hyväntuulinen hölmöläinen. Kujeileva ikinuori. Kaikkien kaveri, mutta silti niin mamman perään. 

Tätä kaveria ei voi hymyilemättä katsoa, ei edes silloin kun se on levitellyt vessan poljinroskakorin sisällön ympäri asuntoa tai kiivennyt ruokapöydälle tiputtaen kaiken sieltä lattialle. Tai kun lattialle unohtunut roskapussi on vain räjähtänyt yhenäkin ja Manu istuu kaiken paskan keskellä. Ei, silloin on vain pakko hymyillä vaikka välillä onkin tehnyt mieli itkeä. 

Hän on hyvin perso ruualle. Tekee mitä vain, kun palkka on kohdillaan. Söisi kaikkien muidenkin ruuat ja Manun mielestä hän on aina saanut virheellisesti vähiten ruokaa. Jos ruokaa ei lasketa, niin maailman rakkain asia taitaa olla vinkupallo. Nykyään Manu kokee mielestänsä suurta vääryyttä, sillä taloudessa on toinenkin vinkupallojen ystävä eli Paavo. Vaan siitä huolimatta Manu ja Paavo ovat kavereita – niille on muodostunut jo ihan omat leikit ja tavat toimia keskenään. 

On ollut hauska seurata Manun sopeutuvaisuutta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mentiinpä minne vain, on se Manun mielestä ollut aina siistiä ja kivaa ja ok. Tai tulipa laumaan kuka vain koira uutena, on sekin ollut aina ihanaa, siistiä, kivaa jee! Mutta silti mamma on se kaikkein isoin Jee. Heti ruuan jälkeen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

2 viikkoa kokeeseen...

Me ilmottauduttiin kaveriporukalla hyvin hölmönrohkeasti toko-kokeeseen, joka järjestetään täällä Rovaniemellä lauantaina 6. toukokuuta. Ilmottautuessa kokeeseen oli vielä kuukausi aikaa treenata, nyt enää pari hassua viikkoa (jona aikana pitäisi hoitaa myös muun muassa yksi muutto.. :D ). Into on niin kesken kun vain voi olla, mutta mennään nyt kokeeseen katsomaan mitä tulee. Hyväksyttyä tulosta lähdetään ALO-luokasta hakemaan.. Ollaan me treenattu. Nouto  on meidän mahdottomuus – Into paineistuu järkyttävästi kapulasta lähelläni ja tahtoisi mälvätä (okei, on se jo paljon parempi kuin alussa, sillä alussa sorvasi kapulaa kuin majava). Pitoa ei olla vielä tehty vaan mennään vähän perse edellä puuhun ja aloitetaan kantamisen rauhoittamisesta ja sitä kautta rakennetaan rauhallinen pito. Ehkä sitten joskus. Henkilön Wiivi (@wiiiviiii) jakama julkaisu 18. 04ta 2017 klo 2.52 PDT Hyppyä   ollaan otettu lähinnä PK-esteellä, mutta tänään otettiin ensimmäistä kertaa tokon

En olisi ikinä uskonut..

.. että tuli aika vielä toisien hyvästien. Into oli kipeä. Todella kipeä. Sai pahoja kipukohtauksia, mutta kuitenkaan ei selkeää syytä kivun aiheuttajalle löytynyt. Olen musertunut. Aurinkoni, minun oma pieni Aurinkoni, on poissa. Poissa. Kauniita unia rakas Into. Rakastan sua aina. Kerro Mäihälle, Bastille ja Riesalle terveisiä <3 

Kun ikävä iskee...

Ikävä Bastia ja Riesaa kohtaan iskee edelleen lähes päivittäin.  7 kuukautta ilman Riesaa. 4 kuukautta ilman Bastia.  Liian kauan ilman rakkaita. Antaisin mitä vain, että saisin teidät takaisin...    Kuva jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi yhteiskuvaksi laumasta..